Pages

Wednesday, November 11, 2015

Kena Tahu! 6 Sejarah Lama Yang Lelaki Rahsiakan Dari Anda!

Untuk wanita di luar sana, tahukah anda bahawa ada perkara seperti sejarah lama yang lelaki rahsiakan dan tidak akan kongsikan dengan anda?

Tapi, sebab apa mereka rahsiakan dari anda? Mungkin malu, atau mereka tidak mahu ingat lagi perkara lalu..

Kena Tahu! 6 Sejarah Lama Yang Lelaki Rahsiakan Dari Anda!

Untuk wanita di luar sana, tahukah anda bahawa ada perkara seperti sejarah lama yang lelaki rahsiakan dan tidak akan kongsikan dengan anda?

Tapi, sebab apa mereka rahsiakan dari anda? Mungkin malu, atau mereka tidak mahu ingat lagi perkara lalu.

Jadi, apakah sejarah lama itu?

1. Berapa ramai wanita bersama dengannya

Memang anda takkan dapat jawapan yang tepat dalam hal ini. Walaupun dapat tahu berapa ramai wanita bersamanya, pasti anda akan bertanyakan soalan panas, wanita mana paling best? Mesti dia akan jawab, ANDA. (Nak selamatkan diri)


2. Jika dia pernah frust menonggeng disebabkan cinta

2

Tahukah anda jika dia pernah seminggu berkurung dalam bilik, menangis dan ponteng kelas sambil mendengar lagu jiwang karat? Sudah tentu kamu tak tahu, dan kamu takkan tahu.


3. Semua sejarahnya waktu sekolah

3

Masa sekolah, bukan semua orang ada sejarah yang baik. Termasuklah si dia. Jadi, pasti kisah zaman sekolahnya tidak akan dikongsikan dengan anda.


4. Ada perasaan dekat kawan baik anda

mean-girls-8

Jika si dia pernah tersuka kawan anda, pasti dia tidak akan kongsikan pada anda. Gila! Tak pasal-pasal korang putus kawan.


5. Fantasi tentang seks

4

Ini realiti. Nama pun fantasi. Jadi lebih baik perkara ini tidak di kongsikan dengan anda. Rasanya bukan semua perempuan boleh terima perkara macam ni!


6. Jika dia pernah curang dengan teman wanitanya.

1-Things-Men-Hide-from-Their-Ladies

Dia mungkin buat silap di masa lampau. Mungkin ada sebab kenapa dia lakukan sedemikian. Tapi, apa yang pasti, dia memang tak nak anda tahu tentang perkara itu. Mungkin dengan anda, dia benari-benar setia.

credit:hanasuva.com

No comments:

Post a Comment

jgn ckp dlm ati,taip trus...